EQA-programmer fra Labquality

Labquality har ændret udsendelsesdatoer for flere af deres EQA-programmer. Du kan se den reviderede udsendelseskalender ved at logge på Labquality’s LabScala og klikke på <Delivery calender>. For de fleste EQA-programmer udsendt i april og maj har Labquality forlænget indberetningsperioden til 6 uger.  For EQA-programmer, der udsendes fra og med juni, vil indberetningsperioden bliver 3-4 uger som normalt før Corona pandemien.

Fortsæt læsning

EQA-programmer fra QCMD

QCMD har modtaget flere henvendelser fra laboratorier, der grundet Coronasituationen, har vanskeligt ved at nå at analysere EQA-materialerne. Derfor er maj måneds udsendelser udskudt til juli måned og efterfølgende udsendelser vil blive fordelt i 3. og 4. kvartal. Du kan kontakte , hvis du har spørgsmål.

Fortsæt læsning

DEKSinformerer

Nyhedsbrevet DEKS informerer nr. 2, 2020 er udkommet, du kan læse om: IFBLS2020/DEKS Brugermøde udsættes til den 24.-28. august 2021 EQA-programmer til COVID-19 Mulighed for forsendelse med kurer af EQA-program 3041 Hæmatologi HK19 Special erstatter HK12 Special Ny sekretær

Fortsæt læsning