Nyt fra DEKS

 

 

08.11.2017:

HK18 er klar til levering

DEKS har fået materialet og det er klar til levering. Materialet afsendes fra DEKS i uge 46 til alle.
DEKS gør opmærksom på, at HK18 ikke er velegnet til analyse af CRP (koncentrationen er lav). DEKS anbefaler, at man i stedet anvender HK12 Special til CRP (koncentrationen er cirka 28 mg/L).

Bestilling af det nye HK18 Biokemi
HK18 Biokemi
skal bestilles via deksonline.dk, ved at søge på programkode 2224 DK og vælge det ønskede antal æsker.
Desværre er det ikke muligt at overføre bestillinger af den tilbagekaldte HK17 Biokemi til den nye HK18 Biokemi.
OBS. De laboratorier, der afleverede overskydende HK12 Biokemi efter princippet ’byt-gammelt-til-nyt’, vil uden yderligere bestilling modtage samme mængde af HK18 Biokemi til erstatning.

Mangler du HK12 Biokemi til indkøring?
DEKS har stadig nogle glas af HK12 Biokemi, til de laboratorier der mangler. HK12 Biokemi bestilles ved at kontakte DEKS på email deks@deks.dk. HK12 Biokemi er gratis. 

Databehandling af HK-resultater
Der vil være databehandling af HK12 Biokemi og de øvrige HK-materialer de næste to måneder. Ultimo november kan de første HK18 Biokemi resultater afleveres til databehandling. Bemærk at resultatfiler med data fra HK18 skal navngives så de starter med ”HK18”.
 

Tak for et vellykket DEKS Brugermøde. Abstracts samt andre informationer fra mødet kan findes her.

DEKS og SKUP
DEKS skal fremadrettet varetage SKUP (Skandinavisk afprøvning af laboratorieudstyr til primærsektoren) afprøvninger i Danmark.
SKUP er et fælles skandinavisk samarbejde, der har til formål at forbedre kvaliteten af patientnært analyseudstyr. Se SKUP rapporter og læs mere om SKUP på www.skup.nu


 

 

 

 

Ældre nyheder kan læses i Nyhedsarkivet